Ražotāji

INCAROSE My Eyes HYDROGEL ACTIVE PATCH - Hidrogēla aktīvie patči ādai ap acīm
[EYAP2]

INCAROSE My Eyes HYDROGEL ACTIVE PATCH - Hidrogēla aktīvie patči ādai ap acīm
5.50EUR

INCAROSE My Eyes HYDROGEL ACTIVE PATCH - Hidrogēla aktīvie patči ādai ap acīm

Vienreiz lietojami ar īpašu hidrogēlu piesātināti patči, kas izstrādāti speciāli tūskas un tumšo loku samazināšanai zem acīm. Likvidē nogurumu un atsvaidzina zonu zem acīm. Iedarbojas uz ādu balinoši, mitrinoši un tonizējoši. Hidrogēla sastāvā ietilpst tādu aktīvu augu ekstrakti kā  Āzijas akācija Shikakai (acacia concinna), alveja un zaļā tēja.

Lietošana: Notīrīt ādu. Noņemt no patčiem caurspīdīgo aizsargplēvīti un uzklāt tos zem acīm. Turēt 20–30 minūtes, acis aizvērtas. Labāka rezultāta sasniegšanai ieteicamas 2 procedūras nedēļā. Lai, saskaroties ar gaisu, patči nesāktu žūt, tie jālieto uzreiz pēc aizsargplēvītes noņemšanas.

 

Uzmanību! Tikai ārējai lietošanai. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Glabāt tālu no siltuma avotiem. Ja āda tiek kairināta vai ir paaugstināta jutība pret produktu, nekavējoties pārtraukt tā lietošanu. Produkta funkcionalitāti un drošību garantē tikai vesels iepakojums.

Iepakojumā ir 2 patči vienai lietošanas reizei.

Dermatoloģiski testēti.

Nesatur: vazelīnu, parabēnus, PEG, silikonus, aromatizatorus. Testēti uz niķeli (< 0,0001%).

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv