Ražotāji

INCAROSE EPE Excellence Crema - Supermitrinošs reģenerējošs sejas krēms, 50 ml

INCAROSE EPE Excellence Crema - Supermitrinošs reģenerējošs sejas krēms, 50 ml
45.00EUR
36.00EUR

INCAROSE EPE Excellence Crema - Supermitrinošs reģenerējošs sejas krēms, 50 ml

visu ādas tipu kopšanai
Inovatīvais krēms atdzīvina sejas ādu, pateicoties ļoti aktīviem dabiskiem ingredientiem, kas nodrošina ilgstošu un dziļu ādas mitrināšanu, kā arī reģenerē un nostiprina ādas struktūru. Negatavu vīnogu cilmes šūnas aktivizē kolagēna un elastīna sintēzi. Hialuronskābei piemīt supermitrinoša iedarbība, kas ievērojami uzlabo ādas turgoru. Jūras aļģu Codium Tomentosum ekstrakts nodrošina ilgstošu mitruma uzturēšanu ādas dziļajos slāņos. Krēms efektīvi palīdz izlīdzināt sīkās un dziļās mīmikas grumbas, ievērojami uzlabo sejas krāsu, padara ādu gludāku, līdzenāku un vingrāku. Pateicoties ļoti vieglajai un netreknajai tekstūrai, krēms der visiem, pat visjutīgākajiem, ādas tipiem.
Lietošana: Vieglām, masējošām kustībām uzklāt uz notīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas, līdz krēms pilnībā iesūcies.

Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Tikai ārējai lietošanai. Dermatoloģiski testēts. Nesatur: parabēnus, vazelīnu, PEG. Testēts uz niķeli (< 0,0001%).

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv