Ražotāji

GUAM UPKer Šampūns krāsotiem matiem 200 ml.
[UKCLS]

GUAM UPKer Šampūns krāsotiem matiem 200 ml.
13.00EUR

GUAM UPKer Šampūns krāsotiem matiem 200 ml.

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums: 200ml

Maigs šampūns ar pazeminātu pH līmeni (4–4,5), atjauno galvas ādas un matu dabisko līdzsvaru, tam ir antioksidanta iedarbība. Saglabā krāsas noturību un piesātinājumu, kavē krāsas izskalošanos, piešķir matiem spīdumu un spilgtumu. Šampūna sastāvā ietilpstošie vitamīni un citi aktīvie komponenti baro un nostiprina matus, pasargā tos no agresīvās saules staru iedarbības. Mati kļūst mīksti, pakļāvīgi un viegli ķemmējami.

Aktīvie ingredienti: C, E un F vitamīni, vakame jūras aļģu (Undaria pinnatifida), lamināriju un fukusa aļģu ekstrakti, alveja, glicerīns, saules filtrs, gaismas atstarotāji.

Lietošanas pamācība: uzklāt uz mitriem matiem, saputot un viegli pamasēt galvas ādu. Izskalot ar siltu ūdeni, saputot un viegli pamasēt galvas ādu. Izskalot ar siltu ūdeni.

 

 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv