Ražotāji

KRĒMS SEJAS ĀDAS AIZSARDZĪBAI NO DISPLEJU IZSTAROTĀS ZILĀS GAISMAS, GUAM SEATHERAPY / 50 ML
[STBLU]

KRĒMS SEJAS ĀDAS AIZSARDZĪBAI NO DISPLEJU IZSTAROTĀS ZILĀS GAISMAS, GUAM SEATHERAPY / 50 ML
45.00EUR

Krēms sejas ādas aizsardzībai no displeju izstarotās zilās gaismas, GUAM Seatherapy / 50 ml

ar zilās gaismas un UV-B filtriem

Efektīvi aizsargā sejas ādu no fotonovecošanās, kuru izraisa ik dienas lietoto viedtālruņu un datoru displeju izstarotās zilās gaismas, kā arī saules starojuma iedarbība.

Krēms satur dermoaktīvas nanosfēras ar Hlorella mikroaļģu ekstraktu, kas efektīvi atjauno sejas ādas krāsu, atdodot no starojuma cietušajai ādai mirdzumu un daudz jauneklīgāku izskatu.

Pateicoties augstai aktīvo vielu koncentācijai, tiek izlīdzinātas sīkās grumbas, atjaunojas ādas elastība un tvirtums. Krēma sastāva bagātīgā formula baro ādu, piesūcinot to ar vitamīniem, mikroelementiem un vērtīgām eļļām, kā arī veicina mitruma līdzsvara saglabāšanu ādā.

Krēma sastāvā ietilpst arī bioaktīvais GUAM aļģu ekstrakts, kura antioksidanta īpašības ir 3 reizes aktīvākas par tradicionālo ekstraktu iedarbību. Pateicoties tam, āda efektīvi tiek aizsargāta no brīvo radikāļu iedarbības.

Krēmam ir viegla un maiga tekstūra, tas ātri iesūcas ādā. Der visiem ādas tipiem.

Lietošana: Ar vieglām, masējošām kustībām uzklāt nelielu krēma daudzumu uz notīrītas sejas un kakla ādas virzienā no sejas centra uz abām pusēm un no apakšas uz augšu, līdz krēms pilnībā iesūcies. 

Dermatoloģiski testēts. Tikai ārīgai lietošanai. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Nerīt. Sargāties no krēma nokļūšanas acīs. Testēts uz niķeli.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv