Ražotāji

GUAM PRETCELULĪTA MASKA AR DRENĀŽAS EFEKTU, GUAM DREN PLUS / 1 KG
[DR1000P]

GUAM PRETCELULĪTA MASKA AR DRENĀŽAS EFEKTU, GUAM DREN PLUS / 1 KG
81.00EUR
64.80EUR

PRETCELULĪTA MASKA AR DRENĀŽAS EFEKTU, GUAM DREN PLUS / 1 KG

Pretcelulīta maska ​​​​ar drenāžas efekts, GUAM Dren Plus / 1 kg

Jaunā pastiprinātās iedarbības formula izstrādāta speciāli tūskainām celulīta formām. Novērš šķidrumu aizturi audos, pietūkumu un smaguma sajūtu kājās. Sekmē ādas tonusa uzlabošanos, pastiprina liekā šķidruma izvadi. Efektīvi aizsargā ādu no brīvo radikāļu iedarbības. Satur bioloģiski aktīvu jūras aļģu ekstraktu, kura antioksidanta iedarbība vairāk nekā 3 reizes pārspēj tradicionālo ekstraktu aktivitāti.
Aktīvie komponenti:  specifikas jūras aļģes, bioloģiski aktīvs jūras aļģu ekstrakts, jūras māli, escīns, jūras sāls, fenheļa un saldā apelsīna ēteriskās eļļas, krustnagliņu, plūškoka un vībotnes ekstrakti. 
LIETOŠANA:  Pirms lietošanas laikā samaisīt bundžiņas saturu. Vieglām, masīvām kustībām uzklāt uz kājām (arī uz stilbiem un sēžamvietām), ja nepieciešams, arī uz rokām. Cieši notīt ar virtuves plēvi un ļaut iedarboties 30–40 minūtes. Noņemt plēvi un nomazgāt maskas paliek ar ūdeni. Ietīšanas procedūru nobeigt ar masāžu, lietot GUAM DREN līnijas drenāžas jautājumu.
Kurss:  pirmās trīs procedūras veikt katru dienu, pēc tam – reizi trīs dienās. Pavisam kopā 10-12 procedūras 4 nedēļu laikā. Pēc tam pietiek ar vienu uzturošu nedēļu.

https://youtu.be/4zsJhHCd_x4

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv