Ražotāji

GUAM Duo - Intensīvs pretcelulīta krēms ar sildošu efektu, 200 ml
[DINTK]

GUAM Duo - Intensīvs pretcelulīta krēms ar sildošu efektu, 200 ml
34.00EUR
27.20EUR

GUAM Duo - Intensīvs pretcelulīta krēms ar sildošu efektu, 200 ml

Ražotājs:  GUAM (Itālija)
Tilpums:   200ml

No celulīta pazīmēm, atjauno ādas tvirtumu un elastību. Dod impulsu šķidruma pārdales procesam no zemādas tauku šūnām uz asinsvadiem, kas nodrošina vielmaiņas procesus un aktivizē tauku šūnu sadalīšanu. Ar mikroelementiem, aminoskābēm un peptīdiem bagātie krēma dabiskie aktīvie komponenti uzlabo ādas barošanu, tā kļūst gluda un maiga. Regulāri lieto krēmu, tiek iegūts slaidāks siluets.
Aktīvie ingredienti: sarkano aļģu Gelidium cartilagineum ekstrakts, Nuarmutjē avota ūdens, metilnikotināts (paplašina asinsvadus un silda, uzlabo asins mikroāciju, pastiprina liekā šķidruma un toksīnu izvadīšanu), glikozamīni (GAGs), ingvera ekstrakts.
Lietošanas pamācība: vieglām kustībām uzklāt uz gurniem un sēžamvietas, līdz krēmam pilnībā iesūcies ādā. Ādas apsārtums un viegla dedzināšana pēc krēma lietošanas ir normāla reakcija. Uzmanību! Nelietotai vai savainotai ādai un ādai ar trausliem kapilāriem. Nepieļaut krēma nokļūšanu uz vēderam.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv