Ražotāji

GUAM FIR - MODELĒJOŠA MASKA MASĀŽAI DUŠĀ - KARSTĀ FORMULA, 500 G
[FGDM500]

GUAM FIR - MODELĒJOŠA MASKA MASĀŽAI DUŠĀ - KARSTĀ FORMULA, 500 G
40.00EUR
32.00EUR

GUAM FIR - MODELĒJOŠA MASKA MASĀŽAI DUŠĀ - KARSTĀ FORMULA, 500 G

ar jūras aļģēm un melno turmalīnu

Augsti aktīvs līdzeklis, kas samazina zemādas tauku slāni un celulīta izpausmes, sniedz drenāžas efektu. Rada ādā karstuma sajūtu. Paredzēts lietošanai dušā. Pielietošanas zonas: vēders, rokas, gurni, sēžamvieta. Produkts īpaši aukstā gadalaikā, kad ķermenis ilgojas pēc siltuma. Maskas sastāvā ir jūras aļģes, kam piemīt arī efektīva lipolītiska un atjaunojoša iedarbība, kā mikronizēts melnais turmalīns, kas spēj uztvert cilvēka ķermeņa siltumu to atstarot kā tālo infrasarkano star FIR (Far Infrared Rays). Šis starojums dziļos ādas slāņus un labvēlīgi aktivizējas mikrocirkulāciju, kas vairāk palielina aktīvo vielu absorbciju no jūras aļģēm un augu ekstraktiem ādas šūnās.

Aktīvās sastāvdaļas:  GUAM jūras aļģes, zaļais māls, jūras sāls, efeja, melnais turmalīns, sildošs komplekss.

LIETOŠANA:  Pirms lietošanas kārtīgi samaisīt. Aplaistīt ķermeni ar siltu ūdeni. Uzklāt pietiekamu devu maskas uz vēdera, rokām, gurniem un sēžamvietas un masēt ne mazāk par 3 minūtēm. Pēc tam noskalot ar ūdeni. Izteikta siltuma sajūta gan procedūras laikā, gan ilgu laiku pēc tās ir normāla parādība.

Uzmanību!  Lietot tikai veselai ādai. Paaugstinātas jutības gadījumā lietošanu. Lietot tikai uz norādītajām ķermeņa daļām. Pēc lietošanas nomazgāt rokas. Nepieļaut produkta nokļūšanu acīs vai uz vēderam. Ja tas tomēr noticis, nomazgāt lielā ūdens daudzumā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv