Ražotāji

GUAM Liftinga pretgrumbu krēms, GUAM Axantine / 50 ml
[STAL]

GUAM Liftinga pretgrumbu krēms, GUAM Axantine / 50 ml
94.00EUR

GUAM Liftinga pretgrumbu krēms, GUAM Axantine / 50 ml

ar mikroaļģu Astaksantīnu – spēcīgāko antioksidantu pasaulē, hialuronskābi un dermoaktīvajām nanosfērām

Pateicoties Astaksantīnam, krēms nodrošina sejas ādai dziļu mitrināšanu, barošanu un TŪLĪTĒJU LIFTINGU EFEKTU. Tas ievērojami samazina grumbas, uzlabo ādas tvirtumu un elastību, pievelk ādu un uzlabo sejas ovālu. Krēms piešķir ādai starojošu un jaunāku izskatu, samazina vecuma plankumus. Tam ir ļoti augsta antioksidanta aktivitāte un līdz ar to ļoti augsta pretnovecošanās iedarbība.

Visas aktīvās sastāvdaļas ir ievietotas īpašās dermoaktīvās nanosfērās, kas spēj iekļūt dermas dziļākajos slāņos, ievērojami palielinot efektivitāti ātru un ekstraordināru rezultātu iegūšanai.

LIETOŠANA: Ar vieglām masāžas kustībām uzklāt uz notīrītas sejas un kakla ādas, līdz krēms pilnībā uzsūcies. Ieteicams lietot katru dienu divas reizes – no rīta un vakarā.

Intensīvais kurss: Rudenī un pavasarī vai arī kad sejas ādai nepieciešama īpaša kopšana, ieteicams lietot krēmu kopā ar Seju atjaunojošo serumu ampulās GUAM Axantine – pirms krēma lietošanas vismaz 10 dienu laikā uzklāt vairākus seruma pilienus uz redzamākajām sejas daļām.

Krēms nesatur krāsvielas. Tā dabiskais rozā tonis ir Astaksantīna dēļ.

Uzmanību! Tikai ārīgai lietošanai. Nenorīt. Izvairīties no kontakta ar acīm. Glabāt bērniem nepieejamā vietā. Nelietot uz bojātas vai kairinātas ādas un/vai alerģijas gadījumā uz kādu no sastāvdaļām.

Dermatoloģiski testēts. Testēts uz niķeli.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv