Ražotāji

GUAM FANGOGEL - AKTĪVAS IEDARBĪBAS PRETCELULĪTA GELS, 400 ML
[GFG400]

GUAM FANGOGEL - AKTĪVAS IEDARBĪBAS PRETCELULĪTA GELS, 400 ML
60.00EUR
48.00EUR

GUAM FANGOGEL - AKTĪVAS IEDARBĪBAS PRETCELULĪTA GELS, 400 ML

 

ar jūras aļģēm, lipoaktīvām nanosfērām un kofeīnu

dēļ augsti efektīvai formulai, radikāli un mērķtiecīgi iedarbojas uz celulītu, samazina zemādas tauku nogulsnes un vairāk palielina ādas tvirtumu. Gelā esošās lipoaktīvās nanosfēras ar augstu efektivitāti inhibē zemādas tauku šūnas un nomāc to reprodukciju, aktivizē lipolīzes procesu, kas kopumā nodrošina slaidāka silueta veidošanos. Gels ātri iesūcas ādā, tam ir patīkama, viegla tekstūra, to nevajag nomazgāt.
Aktīvās sastāvdaļas:  GUAM jūras aļģes, lipoaktīvās nanosfēras ar Coccoloba uvifera, kofeīns, kaolīns.
Nesatur:  lanolīnu, sintētiskās krāsvielas, SLS, SLES, PEG, parabēnus, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Testēts uz niķeli.
Lietošana:  Ar vieglām masējošām kustībām uzklāt uz problemātiskajām zonām no apakšas uz augšu, līdz gels pilnībā iesūcies ādā. Vieglas dedzināšanas sajūta un ādas apsarkums procedūras laikā vai pēc tās ir normāla parādība, un tā var ilgt 30–40 minūtes.
Lietošanas kurss:  Lietot vienu reizi dienā 15–20 dienas. Pēc tam sasniegto rezultātu noturēšanai un uzlabošanai lietot vienu reizi 2 dienās.
Uzmanību!  Tikai ārīgai lietošanai. Nelietot savainotai vai kairinātai ādai. Pārtraukt lietot, ja āda iekaist, jo ir pieauga pret kādu no mazākām.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv