Ražotāji

GUAM Fanghi d'Alga - Pretcelulīta maska no jūras aļģēm ar jūras sāli 600 g
[TSM500]

GUAM Fanghi d\'Alga - Pretcelulīta maska no jūras aļģēm ar jūras sāli 600 g
58.00EUR
46.40EUR

GUAM Fanghi d'Alga - Pretcelulīta maska ​​​​no jūras aļģēm ar jūras sāli 600 g

Ražotājs:  GUAM (Itālija)
Tilpums: 6 00g

Maskai ir divu veidu iedarbība – tā darbojas kā antioksidants un drenāža. Īpaši ieteicama gadījumi, kad celulīta ra izraisīta tūska un liekas šķidruma uzkrāšanās gurnu un rajonā. Maskas sastāvā ietilpstošās jūras aļģes uzlabo mikrocirkulāciju un limfodrenāžu, stimulē lipolīzi. Produkts ir bagātināts ar to, kas veicina liekā jūras šķidruma izvadīšanu, kā arī sāls granulas, viegli masējot, rada pīlinga efektu un pastiprina bioloģiski aktīvo elementu iekļūšanu ādā, kas kļūst gluda un līdzena. 
Aktīvie ingredienti:  GUAM jūras aļģu ekstrakts, jūras sāls, efejas un zirgkastaņas augu ekstrakti, citronu eļļa, kofeīns, apelsīnu eļļa, raudenes eļļa. 
Lietošanas pamācība:  pirms lietošanas laikā samaisīt. Vieglām, masīvām kustībām uzklāt masku uz problemātiskajām zonām, tās pārtikas plēvē un paturēt 10–15 minūtes. Noņemt plēvi un nomazgāt masku ar siltu ūdeni. Ietīšanas procedūras rezultātu vēlams nostiprināt, uzklājot uz ādas GUAM nostiepjošo gēlu. 
Lietošanas kurss:  pirmās trīs procedūras veikt trīs dienas pēc kārtas, tālāk – divas dienas izlaižot. Pavisam kopā jāveic 10–12 procedūras. Sasniegtā rezultāta uzturēšanai pēc kursa beigām ieteicama viena procedūra nedēļā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv