Ražotāji

GUAM ķermeni modelējošs nakts krēms500ml
[GKN500]

GUAM ķermeni modelējošs nakts krēms500ml
55.00EUR
44.00EUR

GUAM ķermeni modelējošs nakts krēms

Ražotājs: GUAM (Itālija)
Tilpums: 500ml

Preparāts ir paredzēts ķermeņa korekcijai un celulīta ārstēšanai miegā. Izstrādājot šo krēmu, ir ņemti vērā cilvēka bioritmi nakts laikā. Īpaši ieteicams tūskainā celulīta stadijā, jo produktam ir vienlaikus gan drenāžas gan pretcelulīta iedarbība. Krēma dabiskie aktīvie komponenti iedarbina procesu, kura laikā no zemādas šūnām tiek izvadīts liekais šķidrums. Šī iemesla dēļ normalizējas vielmaiņa un tiek aktivizēta tauku sašķelšana. Rezultātā figūra kļūst slaidāka, ādas reljefs izlīdzinās, atjaunojas ādas vingrums un elastība. Krēms iesūcas viegli un ātri, radot ādai komforta sajūtu. Preparāta iedarbībā rodas viegls, atslābinošs siltums un patīkama ādas durstīšanas sajūta krēma lietošanas zonās (tā ir atkarīga no ādas jutīguma pakāpes un uzklātā krēma daudzuma).
Aktīvie komponenti: GUAM jūras aļģes, jūras sāls, ši koka eļļa, baltie māli, fitoplanktons, kondurango mizas un ozolu ķērpju fitoekstrakti, ēterisko eļļu maisījums (citroni, salvija, īlang-īlangs, jasmīni, sandalkoks, mežrozītes).
Lietošanas pamācība: Pirms gulētiešanas ar vieglām, masējošām kustībām uzklāt krēmu uz jostas vietas, gurniem un sēžamvietas, līdz tas ir pilnībā iesūcies ādā. Lietot katru dienu. Acīm saskatāmi rezultāti būs redzami pēc divu nedēļu ilgas, regulāras krēma lietošanas. Minimālais lietošanas laiks ir 4 nedēļas.
UZMANĪBU! Nav ieteicams lietot grūtniecības laikā, kā arī uz kairinātas vai savainotas ādas. Nepieļaut produkta nokļūšanu acīs un uz gļotādām. Pēc krēma lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas.
 

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv