Ražotāji

GUAM Pretcelulīta zeķbikses, GUAM Il Collant / 50 DEN
[GLK]

GUAM Pretcelulīta zeķbikses, GUAM Il Collant / 50 DEN
33.00EUR
26.40EUR

GUAM Pretcelulīta zeķbikses, GUAM Il Collant / 50 DEN

ar jūras aļģēm mikrokapsulās un F.I.R. infrasarkano starojumu

• Samazina celulītu • Uzlabo ādas tvirtumu un elastību • Modelē siluetu • Uzlabo mikrocirkulāciju • 3d audums ar plakanām vīlēm • Plakana vēdera efekts • Push-Up efekts • Ideāli piegulošas un ērtas

Zeķbikses izgatavotas no īpaša patentēta auduma «30°GUAM® EMANA®» – poliamīda inteliģentā mikrošķiedra, kuras struktūrā iestrādāti bioloģiski aktīvi mikrokristāli, kas absorbē cilvēka ķermeņa siltumu un atdod to atpakaļ kā tālo infrasarkano starojumu F.I.R. (Far Infrared Rays). Tas uzlabo mikrocirkulāciju un metabolismu ādas dziļajos slāņos. Mikrokristāli ar laiku no auduma nepazūd un turpina darboties pat pēc daudzkārtīgas zeķbikšu mazgāšanas.

Auduma struktūrā iestrādātas arī mikrokapsulas ar GUAM jūras aļģu ekstraktu. Saskarē ar ādu ekstrakts izdalās no mikrokapsulām un, pateicoties infrasarkanajam starojumam, nokļūst dziļi ādā.

Regulāri lietojot šo izstrādājumu, samazinās celulīts un veidojas slaidāks siluets* gurnu un sēžamvietas rajonā. Efektīvā pretcelulīta iedarbība ir apstiprināta klīniskajos pētījumos.
*Novājēšanas efekts netiek pielīdzināts svara zaudēšanai.

Īpašā 3d auduma struktūra, ķermenim kustoties, rada masāžas efektu, turklāt tai ir savelkošs  efekts vēdera un gurnu zonā, kā arī Push-Up efekts sēžamvietas rajonā. 

Audumam EMANA® ir starptautiskie sertifikāti «Oeko-Tex® Classe I» un «Made in Green», kas apliecina, ka tā ražošanas procesā nav izmantotas veselībai kaitīgas ķīmiskas vielas.

UZMANĪBU! Nelietot grūtniecības laikā. Mazgāt 30°С temperatūrā.

Blīvums 50 DEN
Krāsa: matēti melna

Izmēri: 
XS-S (IT: 38-40 / EU: 34-36)
S-M (IT: 42-44 / EU: 38-40)
L-XL (IT: 46-50 / EU: 42-46)

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv