Ražotāji

GERARD'S MUST-HAVE BODY EPILWAIT PĒC EPILĀCIJAS INHIBITORS 75 ml
[RBOMSH068]

GERARD\'S MUST-HAVE BODY EPILWAIT PĒC EPILĀCIJAS INHIBITORS 75 ml
14.26EUR

GERARD'S MUST-HAVE BODY EPILWAIT PĒC EPILĀCIJAS INHIBITORS 75 ml

Ražotājs: GERARD'S (Itālija)
Tilpums: 75ml

MATIŅU AUGŠANU KAVĒJOŠS GELS  

Šis brīnišķīgais un ļoti efektīvais gels paredzēts lietošanai pēc epilācijas. Tas tūlītēji mazina jebkādus kairinājumus, apsārtumu, dezinficē ādu, nodrošina enzimātisku iedarbību, lai palēlinātu matiņu augšanu, padarot to struktūru maigāku un mazāk pamanāmu. Novērš matiņu ieaugšanu. Izcilais sastāvs rūpējas par ādas kvalitāti to mitrinot, barojot un elastizējot. Pēc krēma lietošanas ādas skaistums un veselīgais mirdzums pasvītro tās izsmalcināto gludumu. 
Sastāvā ietilpst 1% Papaīns, enzīms ar dubultu iedarbību, kavē matiņu augšanas procesu jau matu saknes matriksā, kā arī noloba ādas virskārtas atmirušās šūnas. 
3% Fenhilis, pateicoties tā nomierinošai, dezinficējošai iedarbībai novērš iekaisuma procesus matiņu folikulās. 2% Citronu ēteriskā eļļa nomierina un atsvaidzina, novērš apsārtumu. 
2% Rozmarīna ēteriskā eļļa novērš iekaisumus porās, stimulē mikrocirkulāciju, tonizē ādu. 
3% Saldā mandeļu eļļa, dabīgi mīkstina, nomierina, baro, revitalizē un mitrina  ādu, piešķirot tai kompaktumu un īpaši gludu tekstūru.  

Individuālai lietošanai
Lieto pēc vaksācijas, skūšanās, depilācijas uz tīras ādas maigi iemasējot. Vēlams lietot vismaz 3 reizes nedēļā un obligāti nākošās 3 dienas pēc kārtas, pēc matiņu likvidēšanas. 

Nesatur parabēnus – nesatur naftas produktus.
Dermatoloģiski pārbaudīts.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv