Ražotāji

EKOhouse Eļļa kutikulai un nagiem “Persiks + F” 10 ml

EKOhouse Eļļa kutikulai un nagiem “Persiks + F” 10 ml
5.99EUR

EKOhouse Eļļa kutikulai un nagiem “Persiks + F” 10 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija) 

Tilpums:10ml

Kosmētiskā eļļa nagu un kutikulas kopšanai (10 ml).

Dabīgā persiku eļļa ar vitamīna F piedevu novērsīs nagu lūšanu, noslāņošanos, kā arī aizkavēs kutikulas plaisāšanu. F vitamīna trūkumu organismā vislabāk atspoguļo ādas, matu un nagu izskats. Vitamīna F deficīta gadījumā mati kļūst trausli un blāvi, nagi sāk saslāņoties un lūst, āda sāk lobīties. Vitamīns F satur veselu kompleksu nepiesātināto taukskābju – linolskābe, linolīnskābe, arahidonskābe u.c. Vitamīna nosaukums „F” nāk no angļu valodas un nozīmē „fat” (tauki). Mēs saņemam F vitamīnu tikai no ārienes, jo organisms pats vitamīnu F nesintezē. Vitamīnu F sauc par jaunības vitamīnu, jo tas veicina nagu, matu un ādas atjaunošanos.

Dabīgā persiku eļļa satur daudzas nepieciešamās vielas (cinks, kalcijs, dzelzs, jods, fosfors, kālijs) novājinātu nagu un kutikulas barošanai. Eļļas sastāvā esošie E, A, P, F vitamīni baro kutikulu padarot to mīkstu, elastīgu un veselīgu, kā arī veicina nagu atveseļošanos un augšanu. Pateicoties eļļas sastāvā esošās palmitīnskābes izopropila ēterim (Isopropyl Palmitate), tā ātri iesūcas pārklājot nagus ar plānu aizsargplēvi. Visiem ādas tipiem. Ar persiku maigo aromātu. Bez alergēniem.

Lietošana: Uzklājiet nelielu daudzumu eļļas uz nagiem un kutikulas. Viegli iemasējiet.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv