Ražotāji

EKOhouse Pretcelulīta un pretstriju eļļa Makadamija & Citruss 125ml

EKOhouse Pretcelulīta un pretstriju eļļa Makadamija & Citruss 125ml
7.99EUR

EKOhouse Pretcelulīta un pretstriju eļļa Makadamija & Citruss 125ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:125ml

Makadamija ir viens no dārgākajiem riekstiem pasaulē, to iegūst salīdzinoši maz. Makadamijas tauki satur mononepiesātināto palmitīnskābi, kura praktiski nav sastopama citos augos, bet ir sastopama cilvēka ādā. Šī eļļa ir īpaši piemērota nobriedušai ādai, kurā tauku atjaunošanās procesi vairs nav pietiekami efektīvi. Pēc makadamijas eļļas lietošanas āda kļūst dabīgi mīksta, elastīga un tvirta. Viena no unikālajām makadamijas riekstu eļļas īpašībām ir spēja regulēt organisma metaboliskos procesus. Vienlaicīgi veicot masāžu, tā stimulē zemādas tauku uzsūkšanos, kas savukārt veicina dabīgu svara, celulīta un striju samazināšanos.

Makadamijas, mandeļu un argana eļļu maisījums ir efektīvs kosmētisks anticelulīta līdzeklis, kurš uzlabo asins mikrocirkulāciju ādā, labi veldzē nogurušas kājas, veicina pēcoperācijas rētu sadzīšanu, kā arī var tikt lietots pret apdegumiem un pret strijām.

Var lietot kā kosmētisku līdzekli ķermeņa un sejas ādas kopšanai, pielietot kā bāzi pirms krēma uzklāšanas, kā arī labi palīdz bojātiem matiem un nagiem.

 Citrusa aromāts piešķir eļļai vieglumu un šarmu.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv