Ražotāji

EKOhouse Dabīgā vīnogu kauliņu eļļa ar eleganto gardēnijas aromātu 125ml

EKOhouse Dabīgā vīnogu kauliņu eļļa ar eleganto gardēnijas aromātu 125ml
6.99EUR

EKOhouse Dabīgā vīnogu kauliņu eļļa ar eleganto gardēnijas aromātu 125ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:125ml

Iegūta ar aukstās spiešanas metodi no vīnogu kauliņiem, tā saglabā visas bioloģiski aktīvās vielas, novērš ādas mitruma zudumu un pirmo grumbiņu veidošanos, piesātina to ar E, C, D vitamīniem, neaizsprosto poras. Īpaši ieteicama taukainas un jaukta tipa ādas kopšanai.

Tā satur lanolīnskābi vairāk kā citas pamateļļas un ļoti viegli iesūcas ādā un neatstāj taukainu iespaidu. Eļļa satur polifenolus (Polyphenol), kas ir dabīgi antioksidanti, līdz ar to palēnina novecošanas procesus, kā arī tai piemīt pretiekaisuma un antioksidantu īpašības, kas  palīdz novērst un attīrīt pinnes.

Gardēnija jeb Tiare ir Taiti nacionālais zieds, to Franču Polinēzijā jau gadsimtiem ilgi izmanto kā tautas ārstniecības līdzekli pret apsaldēšanos, saules apdegumiem un galvassāpēm, pateicoties tās eksotiskajai smaržai. Gardēnija ir neliels, līdz vienam metram augsts krūms, kas zied visu gadu ar baltiem, aromātiskiem, zvaigznes formas ziediem.

Lietošana: Ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras ķermeņa ādas. 

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv