Производители

Быстрый поиск

EKOhouse Pretgrumbu eļļa Argana & Vīnoga 125ml

EKOhouse Pretgrumbu eļļa Argana & Vīnoga 125ml
7.99EUR

 EKOhouse Pretgrumbu eļļa Argana & Vīnoga 125ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:125ml

Argana eļļa tiek iegūta no argana koka augļiem un pelnīti  tiek uzskatīta par vienu no visvērtīgākajām eļļām . Ar to ir izskaidrojama salīdzinoši augstā eļļas cena. Tradicionāli argana eļļu iegūst Marokā (vietējie to dēvē par Marokas zeltu), kur sievietes jau izsenis to lietoja ķermeņa un sejas ādas kopšanai, kā arī matu un nagu kopšanai. Mūsdienu pētījumi ir apstiprinājuši šīs eļļas vērtīgās īpašības: mitruma uzturēšana ādas starpšūnu audos, šūnas veselīgas struktūras uzturēšana, ādas atjaunošanās stimulācija šūnu līmenī.

Argana, aprikožu kauliņu un vīnogu kauliņu eļļu maisījums ir bagāts ar dabīgas izcelsmes antioksidantu daudzumu (vitamīni A, C, E) un nepiesātinātām taukskābēm, tai skaitā Omega 6. Palēnina ādas novecošanas procesus un vecuma grumbiņu veidošanos, palīdz ādai saglabāt svaigumu un jaunību.

Var lietot kā kosmētisku līdzekli ķermeņa un sejas ādas kopšanai, pielietot kā bāzi pirms krēma uzklāšanas, kā arī labi palīdz bojātiem matiem un nagiem.

Sarkanās vīnogas aromāts atstāj uz katras ādas savu īpašo smaržas plīvuru, kurš vienmēr ir elegants un bagāts.

 

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Отзывы

Оригинальные духи

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv