Ražotāji

EKOhouse Eļļa acu un lūpu zonai Argana & Aprikoze10 ml

EKOhouse Eļļa acu un lūpu zonai  Argana & Aprikoze10 ml
5.99EUR

EKOhouse Eļļa acu un lūpu zonai  Argana & Aprikoze10 ml

Ražotājs: EKOhouse(Latvija)

Tilpums:10ml

Āda ap acīm un lūpām ir ļoti plāna un delikāta, tā jo sevišķi ir pakļauta apkārtējās vides kaitīgai iedarbībai un priekšlaicīgu grumbiņu veidošanai, tāpēc prasa īpašu kopšanu. Argana un aprikožu kauliņu eļļas ir dabīgs bioaktīvs līdzeklis acu un lūpu zonas ādas kopšanai. Bagātina ādu ar vitamīniem A, D, E, F, baro un novērš sausumu, aizkavē mitruma zudumu ādas audos un grumbiņu veidošanos, stimulē reģenerācijas procesus. Regulāras lietošanas gadījumos palielina elastību un tvirtumu ādas zonās ap acīm un lūpām.

Aplikators-lodīte, uzklājot eļļu, veic maigu acu un lūpu zonas masāžu, eļļa tiek uzklāta vienmērīgi. Mazais, kompaktais iepakojums ļauj vienmēr nēsāt šo līdzekli savā somiņā un lietot arī lūpu mitrināšanai un barošanai.

Uzglabāšana: Uzglabāt istabas temperatūrā, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv