Ražotāji

Cocos Code Cocos Code citronzāles sprejs kājām un pēdām 100 ml

Cocos Code Cocos Code citronzāles sprejs kājām un pēdām 100 ml
11.50EUR

Cocos Code Cocos Code citronzāles sprejs kājām un pēdām 100 ml

Ražotājs: Cocos Code (Filipīnas)

Tilpums: 100 ml

 Šis „trīs vienā” kāju un pēdu sprejs novērš nepatīkamo pēdu aromātu, nomierina nogurušas kājas un mazina kāju tūsku, noņem smaguma sajūtu. Kāju un pēdu sprejam piemīt antibakteriālas, pret sēnīšu un sāpes mazinošas īpašības, lai atslābinātu un nomierinātu sāpošas kājas un pēdas. Dabisks, neparasts, antioksidants, antiseptisks mitrinātājs, kas mīkstina un nomierina sagurušās kājās, pēdas un locītavas. Tas satur atbilstošus, vitamīnus un minerālus, tādēļ atjauno nogurušu ādu, dziedina kāju, pēdu un nagu problēmas, kā arī stimulē asinsriti kājās, pēdās un locīavās. 

Spreja sastāvā ir: destilēts ūdens, spirts, moringo lapu ekstrakts, citronzāles ūdens, burvju lazdas ziedūdens, guavas ekstrakts, akapulko ekstrakts, rozmarīna, citronzāles, eikalipta, piparmētras, citrona, tējas koka un ingvera ēteriskās eļļas, mentola kristāli, atūdeņotā rīcineļļa, aukstā spieduma kokosriekstu eļļa ar moringo uzlējumu, dabiskais konservants.

INGREDIENTS: Purified Water, Cymbopogon flexuosus (Lemongrass) Water, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Moringa Olefeira Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Sap Cider, Cassia Alata Leaf Extract, Psidium Guajava (Guava) Leaf Extract, Glycery Laurate, Vegetable Glycerine, Sorbitol, Polysorbate 20,Cymbopogon flexuosus (Lemongrass) Essential Oil, Melaleuca alternifolia (TeaTree) Essential Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Essential Oil, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Essential Oil, CitrusMedica Limonum (Lemon) Essential Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Essential Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Essential Oil, Phenoxyethanol.

Lietošana: šis ir lielisks produkts ikdienas lietošanai - mitrinošs, antiseptisks, aizsargājošs universāls līdzeklis. Uzsmidziniet spreja sastāvu uz kājām, pēdām, kāju pirkstiem un nagiem pēc mazgāšanās. Nedaudz uzgaidiet un viegli to iemasējiet līdz tas iesūcas ādā. Šim produktam ir dziļi mitrinošās īpašības, antioksidanti un mitrinātāji ļauj ārstēt kāju, pēdu un nagu problēmas, iekaisumus, sēnītes kā arī novērst ādas izžūšanu, īpaši ziemas laikā.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv