Ražotāji

BOTOKSAM LĪDZĪGA SEJAS MASKA, GUAM SEATHERAPY / 60 G + 120 ML
[BOTM3]

BOTOKSAM LĪDZĪGA SEJAS MASKA, GUAM SEATHERAPY / 60 G + 120 ML
55.00EUR

Botoksam līdzīga sejas maska, GUAM Seatherapy / 60 g + 120 ml

ar hialuronskābi, «Botox-like» kompleksu un jūras aļģēm

Mīmikas krunciņas ir izteikta novecošanās pazīme, kas saistīta ar pārmērīgu sejas muskuļu saraušanos, kā arī ar sejas ādas tvirtuma un elastības zudumu. Maskas sastāvā ir augsti aktīvais «Botox-like» komplekss – īpaši peptīdi ar miorelaksējošu iedarbību, kas atslābina mīmikas muskuļus un neļauj veidoties grumbām. Peptīdi stimulē kolagēna sintēzi, palielina ādas elastīgumu, palēnina tās novecošanos. Maskas sastāvā ir arī zemmolekulārā hialuronskābe, jūras aļģes un vitamīnu komplekss. To kompleksā iedarbība nodrošina dziļu ādas mitrināšanu un barošanu, padara to tvirtāku un elastīgāku. Procedūra sniedz tūlītēju redzamu NATURAL FILLER efektu: mīmikas krunciņas izlīdzinās, āda kļūst gluda, tvirta un izskatās jaunāka. Šis efekts saglabājas vairākas dienas. Produkts sastāv no diviem komponentiem – pulvera un aktivizējoša šķidruma, kas pirms lietošanas jāsajauc. Iepakojumā ir 3 komplekti. Katrs komplekts paredzēts vienai procedūrai (paciņa ar pulveri + paciņa ar aktivizējošo šķidrumu).

Aktīvās sastāvdaļas:

AKTIVIZĒJOŠAIS ŠĶIDRUMS
Vitamīnu komplekss: Sastāv no B grupas vitamīniem, kā arī E, C un H vitamīniem.
Zemmolekulārā hialuronskābe: ar molekulāro masu no 37К līdz 56К. Viegli iekļūst dziļākajos ādas slāņos, kur nodrošina mitrinošu un barojošu iedarbību, paaugstinot ādas elastību un mazinot krunkas.
«Botox-like» komplekss: Aktīva sastāvdaļa, kuru veido divi peptīdi ar miorelaksējošu iedarbību. Peptīdu molekulu nanoizmērs ļauj tiem netraucēti aizsniegt ādas dziļākos slāņus, savukārt spēcīgais bioloģiskais mehānisms aizkavē nervu galiņu impulsu pārraidi mīmikas muskuļiem, kas atbild par krunciņu veidošanos. Rezultātā mīmikas muskuļi atrodas atslābinātā stāvoklī un ādā neveidojas grumbas.
GUAM jūras aļģu bioaktīvais ekstrakts: Šī ekstrakta antioksidanta īpašības vairāk nekā trīs reizes pārspēj tradicionālo ekstraktu aktivitāti – tā antioksidanta aktivitātes indekss ir ORAC* 1565 (tradicionālajiem ekstraktiem šis indekss ir ORAC* 400). *ORAC = Oxygen Radical Absorbance Capacity, vielas antioksidanta kapacitātes mērvienība salīdzinājumā ar E vitamīnu. 

PULVERIS
Jūras aļģes:
 Diatomisko (Diatomeae) mikroaļģu maisījums ar alginātu, Lithothamnium calcareum un Laminaria digitata (pulveris). Mitrina un remineralizē ādu.
Tiruma kosas ekstrakts: īpaši noderīgs ādas tonusa un elastības zuduma gadījumā. Ar tonizējošu, savelkošu un nostiprinošu efektu novērš ādas novecošanos.
Nesatur: lanolīnu, sintētiskās krāsvielas, SLS, SLES, PEG, parabēnus, dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas. Testēts uz niķeli.

Iepakojumā ir:
3  paciņas ar pulveri maskai 20 g
3 paciņas ar aktivizējošo šķidrumu 40 ml
kopumā 3 procedūrām.

Sagatavošana un lietošana:
1) Nelielā traukā izbērt “A” paciņas saturu (pulveris 20 g), pēc tam tieši uz pulvera uzliet visu “B” paciņas saturu (aktivizējošais šķidrums 40 ml).
2) 10–15 sekundes visu enerģiski maisīt ar špāteli vai karotīti, līdz maisījums kļūst viendabīgs. Veidojas diezgan stingra masa, tāpēc, lai atvieglotu maisīšanu, ieteicams špāteli vai karotīti pirms tam samitrināt ar ūdeni.
3) Nekavējoties uzklāt maisījumu uz notīrītas sejas un kakla ādas, neskarot acu zonu. Šī procedūra jāveic ātri – ne ilgāk kā 2 minūšu laikā (maska ātri sacietē).
4) Ļaut maskai iedarboties 15–20 minūtes, līdz tā ir pilnībā nožuvusi. Pēc tam uzmanīgi noņemt masku un tās atlikumus notīrīt ar salveti un siltu ūdeni.

Svarīgi: Ja kāda iemesla dēļ produkta sagatavošana ieilgst ilgāk par norādīto laiku, maisījumā var veidoties nelieli kunkuļi. Šādā gadījumā ieteicams pievienot maisījumam nedaudz auksta ūdens, lai veidotos šķidrāka konsistence. Lai sasniegtu optimālu rezultātu, vēlams ievērot 2., 3. un 4. punktā norādītos laikus.

Klientu atsauksmes

Oriģinālās smaržas

Apmaksa
Naturalbeauty.lv ievietotās informācijas kopēšana, izmantošana vai pārpublicēšana, bez rakstiskas atļaujas stingri aizliegta.
Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos.Salidzini sadzīves tehnikas cenas 357 Latvijas interneta veikalos. Latvijas interneta veikali
Visas tiesības paturētas @ 2008 - 2024 Naturalbeauty.lv